Onko kuvia lentokonekeinusta?

Lentokonekeinu on ollut kaikkien Jyväskylän Mäki-Matin perhepuiston vaiheita muistelevien mielissä se ykkösjuttu. Keinu on nykyisin historiaa, ja kuvaa siitä ei ole löytynyt mistään!

Jos sinulla on kuvia tai muistoja ikimuistoisesta lentokonekeinusta tai muista Mäki-Matin perhepuiston paikoista ja ihmisistä - voisitko toimittaa niitä puistolle! Olemme kokoamassa kuvateosta puiston vaiheista, johon toivotaan kuvia ja juttuja vuosien varrelta. Ota yhteyttä puistokoordinaattori Katri Kluukeriin (katri.kluukeri@pikku-matti.net).

Kaikki apu on tervetullutta! Pidetään yhdessä puisto vireänä! Ja tervetuloa synttäriviikolle juhlimaan!

PIA PALE Mäki-Matin perhepuiston tuki ry:n puheenjohtaja Jyväskylä

Kun vaalirahasotkuja on selvitelty mediassa, vain yksi keskustalainen valtakunnan vaikuttaja on noussut edes kertomaan mediaa seuraavalle kansalle, mitä pojat siellä jossain puuhailee.Onhan kesäloma sentään jonkinlainen verho. En vain ymmärrä sitä, että muut ministerit ja puoluejohto kesälomiin vedoten eivät vaivaudu vastaamaan viestimien kysmyksiin, varsinkin niihin kiperimpiin.

Ministeriö voi olla kesälomalla, mutta puolueenjohto ei, koska kenttä elää.

Ministeri Mari Kiviniemi on mielestäni toiminut hyvin ryhdikkäästi omaa tehtäväkenttää hoitaessaan. Tässä yhteydessä on merkillepantavaa se, että hän ei kuulu tällä hetkellä Keskustan johtoryhmään.

On erittäin lohdullista löytää keskustasta näinä päivinä sitä aitoa alkiolaista suoraselkäistä meininkiä, jota vain ministeri Kiviniemi on edustanut.

URPO LOHI Jyväskylä

Mitä mieltä olette? Puoluetuki pois, lehdistötuki pois, käsittämätön eläketuki pois, kännykkäetuus pois, taksietu pois, matkustusetu pois,

paikkakuntaetuus pois?

Ei ole ihme, minkä takia emme äänestä. Kansanedustajuus on luottamustoimi, eikä rahanansaitemisväline. MOT.

Markku Liukkonen Muurame

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu