Raamattuko synnin puolustaja?

Juha Ruotsalainen (31.3.) arvelee väärin. Ei Päivi Tapper kirjoittanut 3 Moos 18. luvusta. Siinä puhutaan siveellisyyssäädöksistä, ei homoilusta. Päivi viittasi 1 Moos 19. lukuun, jossa sodoman yksi synti oli homomiehet ja heidän käytöksensä. Päivi ei tuomitse homoja (ihmisiä), vaan synnissä elämisen.

I Moos 19:5 Nämä homot halusivat ryhtyä Lootin ystäviin eli miehen näköisiin enkeleihin, raiskata heidät, mutta pahasti heille kävi. Juha Ruotsalainen, sinun tulisi etsiä Raamatusta totuus synnistä eikä harhailla 3. Mooseksen kirjan polttouhrisäädöksissä tai tukan pituus-opissa. Kaikki avioliiton ulkopuoliset seksisuhteet ovat huoruudessa elämistä, ja homoilua ei Raamattu puolusta.

Jos mennään uuden liiton puolelle Room 1:24-27 "Sen tähden Jumala on heidät heidän sydämensä himoissa hyljännyt saastaisuuteen häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat Jumalan totuuden vaihtaneet valheeseen, ja kunnioittaneet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti. Amen. Sen tähden Jumala on hyljännyt heidän häpeällisiin himoihin, sillä heidän naispuolensa oat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnon vastaiseen, samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet riettautta", jne.

Jo pieni poikanenkin erottaa mustan valkoisesta. Hyvä, että olet aloittanut Raamatun lukemisen. Jatka opintoja ja lue Raamattu kannesta kanteen. Kyllä silloin ymmärrät, että Päivi Tapperin kirjoitus oli raamatullinen.

Allekirjoittanut on itsekin syntinen mies, mutta minulla ei ole oikeutta muuttaa Raamatun sanaa synteihin sopivaksi, vaan minä saan tehdä parannuksen ja tähän on muillakin mahdollisuus.

KALEVI TAPPER Teologi Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.