Tervetuloa Harjulle

Olen ollut töissä Harjun "tunkiolla" ja "kaatopaikalla" yli 25 vuotta. Olen saanut opettaa Suomen parhaassa ammattikoulussa ja olla mukana keskiasteen uudistuksessa ja monissa kokeiluissa. Vuodesta 2001 olen opettanut ammattiopistossa sekä amiksia että kahta tutkintoa suorittavia lukiolaisia - ja edelleen enimmäkseen rakastan työtäni.

On ollut ilo tehdä yhteistyötä keskisuomalaisten nuorten hyväksi Muuramen, Palokan ja Vaajakosken lukioiden kanssa.

Vaikka mielenosoittajat ja mielipidepalstalle kirjoittaneet ovat jo etukäteen leimanneet tulevan Harjun lukion pohjasakan keräilypisteeksi (4.2.), en usko ennustuksenne toteutuvan. Esimerkiksi kahden tutkinnon opintoihin hakeneiden keskiarvot ovat olleet niin korkeita, että parina viime vuonna on pitänyt perustaa lisäluokka.

Harjulla on myös terveet ja homeettomat tilat. Olen astmaatikko ja allergikko, mutta koulussa en ole koskaan oireillut.

Vaajakosken lukion väki vaikuttaa varsin tyytyväiseltä - rehtori Damskäggiä myöten (6.2.). Mikä teitä palokkalaisia nyppii, ettette tahtoisi takametsistä sivistyksen pariin? Olette sydämellisesti tervetulleita! Eiköhän järjestetä yhteiset iloiset tuparit ensi syksynä?

Popparihan on jo todettu aivan liian ahtaaksi, joten kutsutaan 500 hengen "Kakolan" juhlasaliin jazzbändi soittamaan ja Emma Salokoski solistiksi!

MAIRE VIDGRÉN-HÄTINENFM, äidinkielen lehtori Jyväskylä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu