Jäähalli Viitaniemeen

Viitaniemen tekojään käytöstä ja meluhaitoista on keskustelu Keskisuomalaisessa (30.12.08 ja 5.1.09). Jääpalloväki haluaa kertoa, että kenttä on erittäin tärkeä jyväskyläläisen jääurheilun kannalta. Hyvien jääkoneiden myötä myös kenttä on hyvässä kunnossa.

Jääpalloväki huomauttaa, että liikuntajohtaja Pekka Sihvosen arvio hallirakentamisesta on oikea. Katettuna hallina Viitaniemen tekojääradan ns. sosiaaliset ympäristön haitat (melu, keinovalo) vähenisivät, eli paitsi jääkoneiden myös ottelutapahtumien ja junioriturnauksien aiheuttamat haitat loppuisivat kokonaan. Jääpalloliitto sekä JPS:n toimijat kannattavat lämpimästi liikuntajohtaja Sihvosen ajatusta Viitaniemen kentän kattamisesta. Uskomme, että myös alueen asukkaat haluaisivat Viitaniemeen Ison Jään hallin!

Toteamme vielä, että kaikkia kansanosia palvelevat liikuntapaikat tulee rakentaa sinne missä on ihmisiä. Viitaniemen koululaiskäyttö on aktiivista ja siten tärkeä lenkki Jyväskylän liikuntapaikkojen ketjussa. Hallina Viitaniemen tekojää palvelisi entistä paremmin jyväskyläläisten lasten ja nuorten liikuntatarpeita.

TOPIANTTI ÄIKÄS puheenjohtaja Suomen jääpalloliitto JAANA HOKKANEN puheenjohtaja Jyväskylän seudun palloseura ry KEIJO TULOMÄKI puheenjohtaja JPS-juniorit ry.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu