Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Teuvo Hakkaraisen vierailijakolumni: Etelän Ristin alla

Teuvo Hakkarainen

Vaikka tällä hetkellä majailen Euroopan ulkopuolella, nykytekniikan ansiosta kaikki tieto liikkuu kuin vieressä olisi. Päivittäin tuota tieto- ja uutisvirtaa seuratessa ei voi kuin kummastella maailman menoa.

Euroopan unionin touhuja olen nyt läheltä tutkaillut reilut puolitoista vuotta. Suunta on ollut jäsenvaltioiden ja erityisesti Suomen osalta vaarallinen. Liittovaltiokehitys on kiihtynyt, veloista tehdään yhteisiä ja EU:n lainsäädäntö kävelee yhä useammin kansallisvaltioiden yli.

EU:n elvytyspaketista on puhetta riittänyt, mutta on aihettakin. Suomi on sitoutumassa historiansa yhteen karmivimmasta velkapaketista.

Varmasti tiedetään jo nyt tappioiden olevan lähes 4 000 miljoonaa euroa, joka summa saattaa vielä kasvaa. Käsittämätöntä, kuinka hallitus voi pistää nimensä tuollaiseen vekseliin? Millään laskuopilla tätä ei voi voitolliseksi vääntää. Hallitus väittää ilmeisen tosissaan tämän olevan edullista maallemme, vaikka kohtalonamme on maksaa muiden maiden ylielämistä.

Koronarokotteiden hankinta annettiin EU:n käsiin Suomenkin osalta. Miksi? Suomi olisi varmasti saanut rokotteet nopeammin omatoimisesti.

Pienemmänkin kriisin kohdatessa EU on usein osoittanut kyvyttömyytensä toimia jäsenmaidensa eduksi. Niin on käynyt nytkin.

Saapa nähdä milloin Suomen hallitus käy perussuomalaisten kimppuun kieltämistarkoituksessa.

Suomeen vuonna 2015 tunkeutuneen nuorten miesten kulkurijoukkion seassa tuli pari irakilaisveljestä, joita myöhemmin alettiin tutkia mm. joukkomurhiin osallistumisesta.

Tutkittiin ja oikeus istui, syytettä ei lopulta nostettu, todennäköisesti siksi, koska kyseessä olivat ns. kunniakansalaiset.

Oikeus määräsi näille pyhimyksille korvauksen pidätysajalta. 400 euroa vuorokaudelta. Yhteensä yli 200 000 euroa kummallekin.

Kun valkonaamasuomalaisen vastaava korvaus on 120 euroa /vrk, tässä on jo valtava ”pyhimyslisä”.

Irakilaispulmuset olivat kuitenkin tyytymättömiä ja vaativat 800 euroa /vrk. Kun meillä ollaan täysiä hölmöjä, röyhkimykset tietysti käyttävät tilanteet hyväkseen ja röhönauravat hyväuskoisuudelle.

Miksi näitä juttuja lainkaan käsitellään Suomessa? Epäillyt on palautettava sinne, missä tekonsa ovat tehneetkin.

Irak oli vaatinut näiden miekkosten luovuttamista, mutta Suomi ei tietenkään luovuttanut. Mutta typeryydellä ei ole ylärajaa. Kaikkiaan tämä pelleily on maksanut valtiolle jo reilut miljoona euroa.

Tapahtuu sitä Saksassakin. Siellä kotimaantiedustelu vaatii työtekijöitään ilmiantamaan AfD-puolueen kannattajia.

Puolue on Saksassa laillinen ja tunnetaan maahanmuuttovastaisuudestaan. Tästä on lyhyt matka koko puolueen kieltoon ja poliittisiin tuomioihin.

Suomessahan netti oikein kihisee ilmiantajista. Meillä ollaan siis paljon pidemmällä. Saapa nähdä milloin Suomen hallitus käy perussuomalaisten kimppuun kieltämistarkoituksessa. Sekin tältä kauhukabinetilta onnistuu.

Meillä poliittiset tuomioistuimet ovat jo vuosia lätkineet mielivaltaisia tuomioita sananvapauden käytöstä. Itselläni on siitä kokemusta. Kun maan korkein syyttäjäviranomainen vaikuttaa ennemminkin kiihkopolitrukilta, ei sovi ihmetellä jos alemmat tuomioistuimet seuraavat johtoaan.

Yleisradion ohjelmia seuratessa joutuu usein miettimään missä oikein mennään. Ajankohtaisohjelmiin kerätyt ns. ”asiantuntijat” ovat järjestään joitakin ideologiansa myrkyttämiä punavihersekoitteita.

Tulos on tietysti halutun mukainen. Siksipä nuo ohjelmat ovat monen mielestä menettäneet uskottavuutensa kokonaan. Kun myös toimittajakunta on tutkitusti viherpunakkaa väkeä, tuotos haisee samalle.

Kuntavaalit huhtikuussa ovat merkittävät myös valtakunnallisesti. Niissä perussuomalaisilla on mahdollisuus antaa kunnon isku hallituksen harjoittamaa tuholaistoimintaa kohtaan.

Hallituksia on ollut monenlaisia, mutta nykyinen lyö kehnoudellaan kaikki edelliset. Suomalaiselle kulttuurille ja elämänmuodolle tärkeät perinteet halutaan polkea alas.

Ilmastomielitaudin nimissä tuhotaan perinteisiä ammattialoja, kuten turvetuotanto ym. ym. Suomi on saatava takaisin kuntarintamallakin. Vain äänestämällä se onnistuu.

Kirjoittaja on viitasaarelainen europarlamentaarikko (ps.).

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut