Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Oikaisu perättömästä väitteestä

Keskisuomalaisen sähköisellä keskustelupalstalla on muun muassa kesällä 2020 levitetty Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Irma Hirsjärvestä perätöntä väitettä, jonka mukaan hän olisi syyllistynyt viranomaisten vastustamiseen.

Perussuomalainen poliitikko tunnusti levittäneensä väitettä eri nimimerkeillä Keskisuomalaisessa vuodesta 2017 lähtien ja pyysi anteeksi sanomalehti Keskisuomalaisen mielipidepalstalla 19.12.2020. Toive oli, että asia oikaistaan vähintään samalla laajuudella kuin se on levinnyt, sillä väite jatkoi elämäänsä.

Sähköisessä mediassa esitettyjä väitteitä on erityisen vaikea korjata. Siksi sanomalehti Keskisuomalainen julkaisee tämän oikaisun. Oikaisu julkaistaan myös Keskisuomalaisen verkkolehdessä.

Lehti on uudistanut sähköisten keskustelupalstojen moderointia syksyllä 2020 niin, että nykyisin palstalle tulevat kirjoitukset läpikäydään toimituksellisesti etukäteen. Keskisuomalainen pahoittelee keskustelupalstalla kesäkuussa 2020 ilmestynyttä kirjoitusta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut