Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Pekka Mervola Huomioita: Aika ajella Airwheelillä kesälomalle

Pekka Mervola

Pekka Mervola

Se on taas kesäloma!

Toki lähiviikoille jäi kolumneja varastoon tämänpäiväisen kahden tuoreen pääministerin kohtelun eroja käsitelleen kolumnin lisäksi. Seuraava taitaa ilmestyä lehdessä ensi viikon keskiviikkona ja käsitellä Oras Tynkkysen blokissaan esittämiä näkemyksiä siitä, millainen vihreiden tulisi olla puolueena. Samalla selviää kääntäen, mitä vihreät ovat nyt liikaa. Sen jälkeen ensi viikon lauantaina tulee ulos kolumni sukupuolineutraalista asevelvollisuudesta. Ja sitä seuraavana lauantaina siitä, miten perussuomalaiset ovat siirtymässä puheenjohtajavalinnalla neljälle aikakaudelle.

Lomalla on mukavaa ajella jälleen pitkin Jyväskylää Airwheelillä. Jo viisi vuotta minua palvellut laite kulkee rauhallisesti korkeintaan noin 15 km/h. Se pysyy itse pystyssä laitteen sisällä olevan prosessorin ansiosta ja kääntyilee nopsasti ja kulkee eteen- sekä taaksepäin. Ja pysyy pystyssä vaikka paikallaan. Laite on ehkä turvallisempi kun sähköpotkulauta. Yhdella latauksella ajelee hieman alle parikymmentä kilometriä.

Hyvää kesää noin kolmeksi viikoksi!

Tällä palstalla päätoimittaja Pekka Mervola tekee havaintoja lehtimiehen elämästä ja kohtaamistaan ihmisistä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut