Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Europarlamentaarikko Teuvo Hakkaraisen vierailijakolumni | Mielipidevainot voivat hyvin Suomessa

Lomien jälkeen EU-parlamentti aloittaa taas työnsä. Mitään hyvää ei ole odotettavissa. Uusia rahoituspaketteja Suomen maksettavaksi on tulossa ja jäsenvaltioiden alistaminen ja kiihtyvä kehitys liittovaltioksi jatkuu. Rajat ovat levällään. Tervetuloa vain kaikki turvapaikkaturistit!

Kun Valko-Venäjä työntää juuri näitä turisteja väkisin Liettuaan ja Latviaan, mitä tekee EU? Käytännössä ei mitään.

Maiden omat rajavartiostot yrittävät käännyttää suoraan rajalta nämä tunkeilijat. Suomikin on lähettänyt rajavartijoita Liettuaan. Kuullun mukaan heillä on ohjeet, ettei ketään saa käännyttää, eli ovat siellä suoranaisena haittana, estämässä maan omien rajavartijoiden toimia.

Ja miksi näiden islamilaisten virta käy Eurooppaan, vääräuskoisten sekaan, eikö heidän pitäisi mennä omien uskonveljiensä luo naapurimaihin?

Viro lahjoitti Liettualle piikkilankaa. Se on konkreettinen teko. Onko joku sattunut näkemään tulijoissa naisia?

Kansainvälinen ilmastopaneeli IPCC julkaisi taas maailmanlopun ennusteensa. Näitä tulee liukuhihnalta. Loppu on lähellä ja kuumaa on. Tosin toinen samanaikainen ennuste ilmoitti Golf-virran pysähtyvän ja jääkausi on siksi tulossa.

Ihminen ja ihmiskunta kyllä säilyvät, kunhan vain vihreät häntyreineen saadaan sivuun.

Kumpaakohan näistä ilmastohörhöistä pitäisi tällä kertaa uskoa? Ihminen ja ihmiskunta kyllä säilyvät, kunhan vain vihreät häntyreineen saadaan sivuun.

Nykyinen hallitus on vakavan ilmastohysterian saastuttama. Se ei enää näe tosiasioita ja tällä menolla tuhoaa koko elinkeinoelämän. Vihreä sisäministeri esittää taas kerran pakolaiskiintiön nostamista – kuinkas muuten – ja vastaanottokeskuksia viritellään afgaaneja varten. Milloin tolkku näissä asioissa voittaa? Rähinä Afganistanissa jatkuu vaikka rahtaisimme miljoonia afgaaneja tänne. Ainoa järkevä teko on olla ottamatta ensimmäistäkään.

Tehottoman ja vahvimpien käsiin joutuvan kehitysavun lappaminen Afrikkaan ym. jatkuu ja laajenee. Valtiomme kukkaro on tyhjä mutta otetaan velkaa ja rahat viskotaan samaan Moolokin kitaan.

Voi jospa ihmiset joskus ottaisivat itse selvää näistäkin asioista. Näkisivät mikä ero on todellisuuden ja valtion virallisen valehtelun välillä. Suosittelen Matti Kääriäisen kirjaa Kehitysavun kirous. Kääriäinen oli itse jakamassa mannaa aavikolle, mutta vasta eläkkeelle jäätyään uskalsi kertoa mitä oikeasti tapahtuu.

Jyväskylän kaupungin, kuten kuntien yleensäkin, lipputangot on tarkoitettu Suomen lipulle ja kaupungin omalle lipulle. Nyt sinne kaupunginjohtajan - ja hallituksen päätöksellä vedetään joitakin pride- ja trans-lippuja, värirättejä, joilla häpäistään lipputankoja.

Suomessa seksuaalivähemmistöillä on samat oikeudet kuin kellä tahansa. Miksi siis jotkut pikkuryhmät nostetaan palvottaviksi. Tavallisten ihmisten ja erityisesti valkoisen miehen pitäisi vielä polvistua näiden palvottujen edessä.

Jospa tulen ja vedän kaupungin salkoon vaikka perussuomalaisten lipun ja huudan että meitä ja minua sorretaan. Mitä tapahtuu? Puolenkymmentä poliisiautoa tulee sireenit vinkuen ja minut viedään putkaan. Valtakunnanvainooja nostaa syytteen, ei itsekään tiedä mistä, mutta väliäkö sillä, kunhan kohde on oikea.

Venäjä, Pohjois-Korea, Kiina, Suomi. Mitä yhteistä näillä mailla on? Niissä vainotaan opposition edustajia mielipiteidensä perusteella.

Meillä tuorein tapaus on kansanedustaja Mauri Peltokankaan syyte. Syytteen aiheelle voisi nauraa röhönaurua, mutta rikokseksi esitetään.

Suomalaiset puolueet, Perussuomalaisia lukuun ottamatta, kaikki ovat jonkun sortin idealisteja. Maailmanhalaajia ja ilmastouskovaisia.

Eikö politiikankin teon perustana tulisi olla puhdas realismi? Haihattelulla syntyy vain suuria, korjaamattomia vahinkoja. Pahoin pelkään, että tuo tauti on vain pahenemaan päin.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo vaikuttaa omahyväiseltä tyypiltä, joka luulee olevansa joku Pyhä-Pietari, jolla yksinoikeudella on hallussaan avaimet maan tulevaan hallitukseen.

Orpo antaa melkein viikoittain lausuntoja joissa puhuu typeriä, eli asettaa ehtoja Perussuomalaisten mahdolliselle hallitustaipaleelle, ikään kuin tuo asia olisi hänen käsissään.

Kirjoittaja on viitasaarelainen europarlamentaarikko (ps.).