Pekka Mervola Huomioita Poliisi-amk nosti käden ylös

Poliisiammattikorkeakoulu nosti tänään käden ylös ja kertoi, että tiistaina Äänekosken uuden poliisitalon avajaisiin hoppuillut tummansininen Ford Mondeo oli heidän autonsa. Näin toki kerroin jo tiistaina täällä Huomioita-palstalla.

Poliisiammattikorkeakoulu kertoo nyt lisäksi, että kuljettaja oli Poliisiammattikorkeakoulun siviilivirkamies. Kyydissä ei ollut ketään. Vaikka auto oli parkkeerattu aivan oven eteen (kuten juhlan korkeimman länsäolijan tai pääesiintyjän yleensä), autossa ei poliisiammattikorkeakoulun mukaan ollut poliisiylijohtaja eikä sisäministeriön valtiosihteeri. Hyvä niin.

Hoppuiluun (nopeusrajoituksen yli ajamiseen) siis lankesi poliiseja opettavan oppilaitoksen siviilihenkilö. Hyvä niin, että onneksi ei poliisivirkahenkilö.

Poliisiammattikorkeakoulun mielipide edisodista on luettavissa huomenna paperilehden ja näköislehden mielipidepalstoilta, kirjoitin aiemmin tänään. Tilanne muuttui päivän aikana tämän osalta. Poliisiammattikorkeakoulun edustaja ei haluakaan kirjoituksensa julkaisua. Lähestymisen tiedoista sen verran lisään tähän täsmennyksenä, että Poliisiammattikorkeakoulu kertoi jatkavansa hoppuiluepisodin käsittelyä sisäisesti.

Sitten vielä täydennys perjantaina tähän huomioita-päivitykseen: Poliisiammattikorkeakoulu kirjoittaakin episodista näkemyksensä ja teksti julkaistaan lauantain mielipidesivulla paperi- ja näköislehdessä.

Tällä palstalla päätoimittaja Pekka Mervola tekee havaintoja lehtimiehen elämästä ja kohtaamistaan ihmisistä.

Äänekosken uusi poliisitalo avattiin, poliisin auto eteni hopulla juhliin

Lue lisää aiheesta