Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teuvo Hakkaraisen vierailijakolumni | Milloin mitta täyttyy, kauanko rahkeemme riittävät?

Euroopan unioni esittää jatkuvasti uusia maksupaketteja, joissa poikkeuksetta Suomi on maksajan osassa. Kuinka kauan rahkeemme riittävät, milloin on hetki astua ulos tästä EU-kaapista? Juuri tällä hetkellä kansalaisten suuri enemmistö kannattaa EU:n jäsenyyttä, mutta muistettakoon, että Nato-kysymyksessäkin kanta muuttui muutamassa viikossa, kun mitta täyttyi.

EU:n sisältä näkee tarkasti, kuinka silmukka jatkuvasti kiristyy, päämääränä muodostaa liittovaltio ja ottaa koko lainsäädäntö sen käsiin. Tähän joudutaan, ellei kansa herää.

Britit eivät ole pudonneet kaivoon vaikka lähtivät.

Joku jossain joskus keksi hiilidioksidin kuumentavan maapallomme pätsiksi ja valtaisa joukko hölmöläisiä kantaa tämän harhatiedon valoa säkillä sisään. (Vaikka lämpötila ei ole noussutkaan.) Nämä hiilidioksidihermannit työntävät päivittäin kurkkuumme keksittyä uhkaa maailmantuhosta.

Oikeasti tämä vihreä siirtymä on myrkkyä kaikelle elämälle. Normaalista ilmiöstä, kuten ilmaston jatkuvasta muuttumisesta suuntaan ja toiseen, on tehty pelote. Sen nimissä on helppo kiristää tavallista elämistä.

Sekopäinen feministikopla näkee harhojaan kaikkialla.

Hörhöt pyrkivät määräämään mitä saa syödä tai millä liikkua. EU mm. aikoo käydä käsiksi suomalaisten metsien yksityisomistukseen. Ilmaston loputon kiertokulku ei tosin näistä ennustajista piittaa.

Tämä ei tarkoita, etteikö saasteita pidä vähentää, mutta nyt on loitottu kauas terveestä järjestä.

Jos on huolestunut esim. ilmastohysterian perusteettomasta tuputuksesta, monikulttuurin karmeista seurauksista, perinteisen perhemallin rapauttamisesta yms., joutuu sananvapautta rajoittavien korppikotkien nokittavaksi. Yhä istuu pallillaan valtakunnanvainooja Raija Toiviainen.

Maan hallitus puuhastelee lähes päivittäin sukupuolisuuden ympärillä, käsittämättömiä lakeja laatien ja pääministeri (myös kokoomuksen Petteri Orpo) marssii jossain hömppäkulkueessa ja unohtaa, että valtion talous on syöksykierteessä. Saatanan tunarit, sanoi Urho Kekkonen. Tälle hallitukselle liian lievä maininta.

Naista ei mies kohta uskalla katsoakaan. Se on häirintää. Sekopäinen feministikopla näkee harhojaan kaikkialla. Pukeutukoot itse islamsäkkiin, saanevat olla rauhassa.

Tavallinen suomalainen nainen ei kaipaa feministien kirkunaa. Suomessa ei tähänkään saakka ole sorrettu seksuaalisia vähemmistöjä. Miksi siis mokoma möly? Pitäisikö perustaa Normaalit ry?

Tämä hölmöläislauma huutaa vielä edistyksen nimissä. Kaikkiin Kankkulan kaivoihin rahaa kyllä löytyy, tositarpeet unohtuvat, kun pää pyörii pilvissä.

Onko kokoomus vaihtoehto tälle hulluudelle? Ei, se on kaikissa näissä vahingollisissa asioissa samaa mieltä hallituksen linjasta.

Kirjoittaja on viitasaarelainen europarlamentaarikko (ps.).