Miten teillä juhlittiin ylioppilasta tai ammattiin valmistunutta? Lähetä kuva ja osallistu tuotepalkintojen arvontaan!

Koulujen päättäjäisviikonloppu on nyt koronaepidemiaan liittyvien kokoontumisrajoitusten vuoksi erilainen kuin yleensä.

Esimerkiksi suuria lakkiaisia ei voida järjestää. Osa lukioista jakaa kuitenkin ylioppilaille todistukset koululla tai pitää pienen juhlan ilman yleisöä. Jyväskylässä muun muassa Schildtin ja Lyseon lukiot juhlivat nyt valmistuneita kokonaan etänä.

Etäjuhlia pitää moni muukin lukio sekä ammatillisen koulutuksen puolella Gradia Jyväskylä, Gradia Jämsä ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke. Nämä kolme koulutuksen järjestäjää juhlivat valmistuneita etänä jo tänään perjantaina.

Keskisuomalainen toivoo lukijoilta kuvia ammattiin valmistuvien ja ylioppilaiden juhlasta perjantaina ja lauantaina. Onko teillä läppäri viritettynä etäjuhlien seuraamiseksi kotona? Juhlitteko kenties omalla pihalla pienemmällä porukalla?

Päivän sankareista ja juhlatunnelmista voi lähettää kuvia sähköpostilla: uutiset@keskisuomalainen.fi tai WhatsAppilla numeroon 050 572 5731. Liitä kuvan mukaan tiedot siitä, missä ja milloin kuva on otettu ja ketä kuvassa on. Jätä yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero), mikäli haluat osallistua tuotepalkintojen arvontaan.

Julkaisemme lukijoiden kuvista kuvasarjan verkkosivuilla ksml.fi.

Kuvien lähettäneiden kesken arvotaan Keskisuomalaisen tuotepalkintoja.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut