Noutoruokailu pelasti keuruulaisen Bistro Oton, joka tarjoaa "hipsteri-meininkiä, jota ei ole nähty Keuruulla"

Bitro Oton yrittäjä Otto Solmula pitää tärkeänä, että bistrolla oli kokemusta take away –myynnistä ennen kuin koronarajoitukset tulivat voimaan. Risto Aalto

Oman kahvilan tai ravintolan perustaminen on yksi suosituimmista yrityshaaveista. Keuruulainen Otto Solmula, 28, tietää, että haaveen toteuttaminen vaatii kovaa työtä ja sitoutumista oman yrityksen pyörittämiseen. Vapaapäivät voi kalenterista unohtaa ainakin alkuvaiheessa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty