Yli miljoona ihmistä on onnistunut vähentämään ruokahävikkiä – korona-aika on tehnyt ostoksista harkitumpia

Ostoksilla käydään harvemmin, mutta samalla kertaostokset ovat isompia, K-kauppias Tarleena Raatikainen kertoo. Piia Saarenketo

Kuluttajaliiton tutkimuksen mukaan korona-ajasta on ollut ainakin yksi myönteinen seuraus. Kun kotona ollaan enemmän, on ruokahävikki kodeissa vähentynyt merkittävästi. Kyselyyn vastanneista yli neljännes kertoo, että hävikkiin menee aiempaa vähemmän ruokaa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 3 kk 15 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös katsoa muut edulliset tilausvaihtoehdot (esimerkiksi. 24 h digitilaus vain 2 €).

Tilaa tästä 3 kk 15 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja