Biotalouden moniosaajista uusia yrittäjiä – JAMKin agrologikoulutus uudistui

Agrologit tarvitsevat vahvan substanssiosaamisen lisäksi liiketoimintaan ja johtamiseen liittyvää osaamista, sanovat Biotalousinstituutin johtaja Minna Lappalainen ja AMK-tutkintovastaava Arto Riihinen. Jaana Kautto

Vuonna 2030 ruokaa on tuotettava useita kymmeniä prosentteja enemmän kuin nyt. Energian ja puhtaan veden tarve kasvavat nekin rajusti.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja