Ravintolat avataan kesäkuussa, mutta millä tavoin? – Jyväskyläläisyritykset toivovat selkeitä ohjeita

Toni Kuhalampi haki torstaina noutolounaan Ravintola Hoxista Jyväskylän Savelasta. Sen ojensi vuoropäällikkö Aliisa Lampinen. Hanna Marjanen

Ravintoloita pyörittävät yritykset eivät vielä tiedä vielä, millä sapluunalla ne avaavat ovensa kesäkuun alussa Jyväskylässä. Yrityksissä odotetaan hallituksen linjauksia siitä, millaisia rajoituksia asiakasmääriin ja anniskeluaikoihin tulee.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi