Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

THL: Koronaan kuollut Suomessa nyt 252 ihmistä, nousua eilisestä kuudella

Eniten tartuntoja on Helsingissä, toiseksi eniten Espoossa. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

STT

Koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on Suomessa kuollut nyt 252 ihmistä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Kuolleiden määrä kasvoi tiistain lukemista kuudella.

Koronaviruksen vuoksi Suomessa on sairaalahoidossa 188 ihmistä. Heistä 44 tarvitsee tehohoitoa. Sairaalahoitoa tarvitsevien määrä on laskussa, sillä tiistaina hoitoa tarvitsi 195 ihmistä, joista 48 oli tehohoidossa.

 

Uusia varmistettuja koronavirustartuntoja 161

 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan Suomessa on nyt 5  573 varmistettua koronavirustartuntaa. Määrä on kasvanut tiistaista 161 uudella tartuntatapauksella. Tiistaina uusia tartuntoja oli 85.

Eniten tartuntoja on Helsingissä, jossa niitä on nyt 2  060. Uusia tartuntoja Helsingissä on 42. Toiseksi eniten tartuntoja on Espoossa, jossa uusia varmistettuja tartuntoja oli 51, ja yhteensä Espoossa on 640 tartuntaa. Kolmanneksi eniten tartuntoja on Vantaalla, jossa Espoon tavoin ylittyi keskiviikkona 600 tartunnan määrä. Vantaalla tartuntoja on nyt 614.

 

Tampereella ei yhtään uutta tartuntaa

 

Yli sadan tartunnan kaupunkeja ovat myös Turku ja Tampere. Turussa tartuntoja on nyt 148 ja Tampereella 130. Turussa uusia tartuntoja verrattuna tiistaihin oli kaksi, mutta Tampereella ei rekisteröity lainkaan uusia tartuntoja.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut