Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Miljoonasade ja Keski-Suomen museo järjestävät biisikilpailun

Miljoonasade esiintyi peruskorjatun Keski-Suomen museon avajaisissa 22. helmikuuta. Agata Anttonen

Tomi Tuomaala

Miljoonasade-yhtye ja Keski-Suomen museo järjestävät biisikilpailun. Kilpailu liittyy Keski-Suomen museossa kevättalvella avautuneeseen ja koronan vuoksi nopeasti sulkeutuneeseen Miljoonasade-näyttelyyn.

– Idea biisikilpailuun lähti, kun mietimme, mitä kaikkea virtuaalista näyttelyyn voi liittää. Koronan alkaessa ymmärsimme myös, että ihmisillä saattaa olla paljon aikaa tehdä tällaisia askareita, kertoo Miljoonasateen Heikki Salo tiedotteessa.

Osallistujat eivät lähde nollasta vaan pohjalla on Miljoonasateen äänittämä instrumentaalipohja, rumpuraita ja kappaleen nuotit. Osallistujan tehtävänä on kirjoittaa sanat ja kehittää laulumelodia. Valmista pohjaa voi myös muokata, ja omia instrumentteja voi lisätä.

Demonauhoja voi lähettää 14. kesäkuuta asti osoitteeseen biisikilpailu@jyvaskyla.fi. Miljoonasade levyttää voittajabiisin ja julkaisee sen digitaalisena singlenä.

Tarkat ohjeet ja ladattavat tiedostot löytyvät verkosta osoitteesta jyvaskyla.fi/keskisuomenmuseo/miljoonasadekilpailu.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut