Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Keski-Suomessa havaittu testeissä neljä uutta koronavirustartuntaa: "Yleistilanne pysynyt rauhallisena, henkilöstön työkuormitus paikoin suurta"

Katri Nieminen, STT, Heli Kiukkonen

Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä on havaittu keskiviikkona testeissä neljä uutta koronatartuntaa. Myös tiistaina uusia tapauksia oli neljä.

Yhteensä laboratoriovarmennettuja koronavirustartunnan saaneita potilaita on maakunnassa nyt 54.

Tartuntojen määrä ei kuitenkaan välttämättä pidä paikkaansa, sillä kaikkia vähäoireisia ihmisiä ei enää testata.

Kokonaisuudessaan koronavirustilanne on Keski-Suomen keskussairaalassa pysynyt aiempien päivien tasolla, sairaanhoitopiiri kertoo päivittäin julkaisemassaan tilannekatsauksessa keskiviikkona. Sairaanhoitopiiri kuitenkin huomauttaa, että vaikka yleistilanne on edelleen rauhallinen, on henkilöstön työkuormitus paikoin suurta.

Koko Suomessa varmistettuja koronavirustartuntoja on nyt 1  446. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) kertoi uusia tietoja koronavirustartunnoista keskiviikkona aamulla. Uusia tartuntoja on varmistettu eilisen jälkeen 62.

THL tiedottaa kuolleista ja tehohoitopotilaista myöhemmin tänään. Eilen THL kertoi koronavirukseen kuolleen Suomessa 17 ihmistä. Eilen koronaviruksen vuoksi sairaalahoidossa oli 137 potilasta, joista 56 oli tehohoidossa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut