Äänekoski keskittää 1.–3. luokkalaisten lähiopetuksen Koulunmäelle ja Suolahteen – Viheralueiden koulut suljetaan

Viheralueiden koulut suljetaan Äänekoskella ja 1-3 luokkien lähiopetus keskitetään ensi maanantaista lähtien. Jussi Lopperi

Sanna Kuitunen

Äänekoski keskittää ensi maanantaista lähtien kaikkien 1.-3. luokkien lähiopetuksen Koulunmäen koululle ja Suolahden yhtenäiskoululle. Viheralueiden koulut suljetaan. Honkolan, Hietaman, Koiviston ja Konginkankaan koulujen lähiopetuksessa olevat oppilaat opiskelevat Koulunmäen koululla. Suolahden ja Sumiaisten lähiopetus tapahtuu Suolahden yhtenäiskoululla.

Maanantaista lähtien kaikki peruskoulun 1.-3. luokkien oppilaat voivat saada tarvittaessa lähiopetusta, mutta suosituksena on jatkaa etäopiskelua. Valtioneuvosto muutti asetusta perjantaina.

Lisäksi Äänekosken kaupunki kehottaa kaikkia huoltajia keskustelemaan lastensa kanssa siitä, mitä vastuullinen käyttäytyminen virusaltistuksen välttämiseksi tarkoittaa. Asiasta tiedotetaan Wilma-viestein, mutta kaupungilta korostetaan, että huoltajilla on nyt merkittävä vastuu tiedottaa lapsille, miten nykyisessä erityistilanteessa tulee käyttäytyä. Yli 10 hengen kokoontumiset on kielletty ja julkisilla paikoilla oleskelua tulee välttää.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.