Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Pyöräilijä putosi torstaina jäihin Muuramessa – pääsi itse ylös naskalien avulla, ja pyöräkin saatiin takaisin omistajalleen

Kuvituskuva. Antti Yrjönen

Tommi Salo

Päijänteen jäällä liikkunut pyöräilijä joutui veden varaan torstaina aamulla Muuramessa. Mies oli oikaissut jäätä pitkin ja pysähtynyt jossain vaiheessa. Samalla jää oli pettänyt hänen allaan.

Veden varaan joutunut mies oli päässyt itse ylös naskalien avulla. Hän oli jatkanut matkaansa jalkaisin Päijättien suuntaan ja saanut sieltä kyydin kotiinsa. Pyörä jäi kuitenkin turman yhteydessä jäälle.

Pelastuslaitos kävi paikan päällä toteamassa tilanteen ja löysi jäästä reiän. Pintapelastaja otti talteen jäälle jääneen pyörän, joka toimitettiin takaisin omistajalleen.

Pelastuslaitos muistuttaa edelleen, ettei jäille ole nyt syytä mennä, jollei ole aivan pakottavaa tarvetta. Pelastuslaitokselta huomautetaan, että jäiden paksuudet ja jääolosuhteet vaihtelevat paljon alueittain, minkä takia jäät, joilla aikoo liikkua, pitää tuntea todella hyvin.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut