Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Iso kuusi kaatui kävelytielle Sippulanniemessä, pieni koivu tielle Jämsässä – Keski-Suomi selvisi myrskystä vähällä

Heli Paananen, Heikki Kärki

Tuuli kaatoi ison kuusen kevyen liikenteen väylälle Jyväskylässä lauantaina.

Pelastuslaitos sai vahingontorjuntatehtävän Sippulantielle kello 15.47, ja kävi raivaamassa juurineen kaatuneen puun tieltä. Henkilövahinkoja ei syntynyt.

Kova tuuli ei lopulta työllistänyt pelastuslaitoista Keski-Suomessa kovinkaan paljon verrattuna eteläiseen Suomeen, jossa vahingontorjuntatehtäviä oli lauantaina iltapäivästä sunnuntaiaamun kymmenittäin. Valtaosa tehtävistä liittyi tuulen kaatamiin puihin.

Sunnuntaina aamuyöstä pelastuslaitos kävi raivaamassa Jämsässä tielle kaatuneen pienen koivun, mutta muuten maakunta selvisi myrskystä ainakin sunnuntaiaamuun mennessä tietoon tulleiden hälytystehtävien perusteella vähällä.

– Meidän tietoomme ei ole tullut yön aikana muita vahingontorjuntatethtäviä kuin tuo yksi koivu Jämsän suunnalla, Jyväskylän päivystävä palomestari Tuomas Juuti sanoi.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tuuli-myrsky katkoo sähköjä lounaassa, etelässä ja idässä, tuuli voimistumassa osassa maata vaarallisen voimakkaaksi 22.2.2020 17:21

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut