Jyväskyläläinen Valtteri on yksi Suomen parhaista nuorista kokeista – "Ruoanlaitto vei mukanaan"

Jyväskyläläinen Valtteri Paltamaaon valmistanut kuluneella viikolla jo monta kertaa siikaa alkuruoaksi, karitsan paahtopaistia pääruoaksi ja appelsiinisen jälkiruoan lopuksi. Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian ravintola Priimuksessa järjestetään lauantaina nuorten kokkien SM-kisat ja 21-vuotias Paltamaa on yksi kahdeksasta finalistista. Hän on harjoitellut kisaruokaansa ahkeraan ja hionut sitä kerta kerralta paremmaksi.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 3 kk 15 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös katsoa muut edulliset tilausvaihtoehdot (esimerkiksi. 24 h digitilaus vain 2 €).

Tilaa tästä 3 kk 15 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja