Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Joulupukki lähti Rovaniemeltä jakamaan joululahjoja ympäri maailmaa

Joulupukki lähti pitkälle lahjanjakomatkalleen joulun aatonaattona Napapiirillä sijaitsevasta Joulupukin Pajakylästä. Laura Haapamäki / Lehtikuva

STT

Joulupukki on jälleen lähtenyt vuotuiselle matkalleen pororeen kanssa. Pukki lähti jakamaan joululahjoja maailman lapsille Joulupukin Pajakylästä Rovaniemeltä aatonaaton iltana.

Pukki saateltiin matkaan runsain joukoin talvisessa lumisateessa ja pikkupakkasessa. Napapiirille oli saapunut ihmisiä niin Suomesta kuin muualtakin maailmasta.

Joulupukki sanoi lähdön hetkellä, että on aika lähteä ilahduttamaan ihmisiä ympäri maailmaa. Pukki kertoi pitävänsä siitä, että ihmiset ajattelevat ja arvostavat toisiaan.

–  Meistä jokainen voisi nyt antaa lahjan toisilleen. Voisimme puhua ja kirjoittaa kauniita ja ystävällisiä sanoja. Voisimme olla suvaitsevaisia toisen ihmisen ajatuksia ja mielipiteitä kohtaan, Joulupukki sanoi Rovaniemellä.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut