Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Keskon entinen keskusvarasto paloi Ähtärissä: vahingot jopa miljoonaluokkaa, henkilövahingoista ei tietoa – katso video

Rai Suihkonen, Heli Paananen

Keskon entinen keskusvarasto paloi lauantaina htärin Myllymäessä. Palomestari Timo Takkula kertoi  lauantaina kello 14.45., että varaston puurakenteinen katto romahti alas. Henkilövahinkoja ei tiettävästi ole syntynyt. Itse varasto on tiilirakenteinen.

– Voi olla, että vahingot ovat miljoonaluokkaa. Varaston sisällä on muun muassa uusi asuntoauto ja veneitä, kertoi Takkula, joka seuraa tapahtumia kauempaa vuoronvaihdon takia.

Takkulan mukaan savunmuodostus on runsasta.

– Savusta ei kuitenkaan tällä tietoa ole isompaa haittaa asutukselle, jota sijaitsee lähimmilläänkin satojen metrien päässä palopaikasta.

Takkulan mukaan varasto ei ole enää Keskon käytössä omistajavaihdoksen takia. Nykyisestä omistajasta tai hallin käyttötarkoituksesta Takkulalla ei ollut tietoa.

Hälytys keskisuuresta rakennuspalosta tuli Oikarinsuoralle lauantaina puoliltapäivin. Sammutustyössä on kymmenen pelastuslaitoksen yksikköä.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut