Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Erikoinen perheilmoitus herättää huomiota perjantain Keskisuomalaisessa – "Liian kiltti mies" kertoo, ettei suosittele avioliittoa kenellekään

"Liian kiltti mies" kertoi perheuutisesta ilmoituksessaan perjantain Keskisuomalaisessa. Timo Mustalampi

Riku Porvari

Keskisuomalaisen Menot-palstalla julkaistiin perjantaina 29. marraskuuta ilmoitus, jollaista ei päivittäin näe. Ilmoitus on jo herättänyt huomiota ja keskustelua sosiaalisessa mediassa.

"Liian kiltti mies" kertoo yllättäen ilmoituksessaan, ettei oo enää kiltti mies.

– En suosittele avioliittoa kenellekään, entinen "liian kiltti mies" kirjoittaa.

Keskisuomalainen ei tavoittanut ilmoituksessa olleesta puhelinnumerosta ketään vastaamaan tämän muutoksen perimmäisiin syihin. Aivonystyröitä sauhuttamalla voidaan kuitenkin päätellä, että ilmoittajan avioliitto on tuomioistuimen päätöksellä viety juridiseen maaliinsa – avioeroon.

Ilmassa vihreät kumisaappaat yhteen paukauttava "liian kiltti mies" vaikuttaa avioerosta varsin vapautuneelta ja jopa toivoo lehden lukijoilta onnentoivotuksia tekstiviestitse.

Suomirockia 1990-luvun lopulla vinguttaneet saattavatkin tunnistaa ilmoittajan lainaaman kappaleen sanoitukset. Kysessä on Popedan Liian kiltti mies -kappale, joka löytyy vuonna 1997 julkaistulta 500 cc -albumilta. Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut tamperelainen muusikko ja lauluntekijä Matti Viitala.

Juttua korjattu 9.12.2019 klo 13:41: Muutettu tietoja Matti Viitalan taustasta. Popedan kappaletta ei ole säveltänyt ja sanoittanut pyhäjärveläinen entinen korkeushyppääjä Matti Viitala.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut