Rekka suistui yöllä Nelostieltä Viitasaarella ja pyyhkäisi mukaansa kylätalon kulmaa: nosto-operaatio hidasti liikennettä useita tunteja – katso kuva

Nostotyö oli edennyt perjantaina aamukymmeneltä siten, että perävaunu oli saatu nostettua ojasta. Jouni Arvola

Heli Paananen

Tieltä suistuneen rekan nosto hidasti liikennettä perjantaina Nelostiellä Viitasaarella. Nosto-operaatio käynnistyi aamukahdeksalta ja saatiin päätökseen hieman ennen iltapäiväyhtä.

Nostopaikalla Löytänän kohdalla, Viitasaaren ja Pihtiputaan rajalla, oli liikenteenohjaus ja ajoittain liikenne jouduttiin myös katkaisemaan kokonaan.

Pohjoisesta etelän suuntaan ajanut täysperävaunullinen yhdistelmä ajautui ulos tieltä aamuyöllä noin kello 02. Ulosajo tapahtui, kun perävaunu alkoi heittelehtimään liukkauden takia ja suisti koko yhdistelmän kyljelleen ojaan.

Kuljettaja ei loukkaantunut tilanteessa. Sen sijaan Löytänän kylätalo kärsi pieniä vaurioita, kun tieltä suistumisen yhteydessä rekka pyyhkäisi mukanaan talon kulmalaudoitusta.

Polttoainevuodon vuoksi pelastuslaitos tyhjensi yöllä rekan 500-litraisen tankin, eikä ainetta päässyt valumaan ympäristöön.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.