Jari Sillanpään kiertueen päätöskonsertti Joensuussa veti väkeä kohusta huolimatta

Sillanpää sanoi estradilla, että viime päivien uutisten lukeminen on varmasti ollut hämmentävää. Laulaja lisäsi, että hän haluaisi avata asiaa, mutta on syytä odottaa sen käsittelyn loppuun. LEHTIKUVA / MINNA RAITAVUO

STT

Viihdetaitelija Jari Sillanpään kiertueen päätöskonsertti Joensuussa veti väkeä lauantaina tuoreesta kohusta huolimatta. Solistin konserttisalikiertue päättyi esiintymiseen Joensuun Carelia-salissa.

Perjantaina uutisoitiin, että Sillanpää on saanut syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.

Carelia-salin konsertissa paikalla ollut STT:n valokuvaaja kertoi, että yleisöä saapui salin täydeltä ja tunnelma nousi hyväksi.

Sillanpää sanoi estradilla, että viime päivien uutisten lukeminen on varmasti ollut hämmentävää. Laulaja lisäsi, että hän haluaisi avata asiaa, mutta on syytä odottaa sen käsittelyn loppuun.

Perjantaina tuli julki tieto, että Sillanpään kirkkokonserttien kiertue on peruutettu. Pääsylipun kirkkoesiintymisiin ostaneet saavat rahansa takaisin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.