Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Trump vähätteli Meksikon raja-aidan helppoa puhkaisemista – "Ei muuta kuin pannaan irti leikattu palanen takaisin paikalleen"

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin mukaan Meksikon raja-aitaan puhkotut reiät eivät heikennä aidan tehoa, koska ne on helppo korjata. Washington Postin artikkelin mukaan salakuljettajat ovat puhkoneet helposti halvoilla sähkötyökaluilla reikiä aitaan ja tuoneet niiden kautta maahan huumeita ja ihmisiä.

– Meillä on erittäin tehokas muuri. Mutta olipa se miten tehokas tahansa, niin kaikesta pääsee läpi. Se on kuitenkin helposti korjattavissa, ja siksi juuri rakensimmekin sen näin. Ei muuta kuin pannaan irti leikattu palanen takaisin paikalleen. Trump sanoi.

Laittoman siirtolaisuuden torjumiseen tarkoitettu muuri Yhdysvaltain Meksikon-rajalla on ollut yksi Trumpin eniten mainostamia hankkeita hänen presidenttikaudellaan. Kongressi ei kuitenkaan ole suostunut rahoittamaan muurin rakentamista.