Kangasalan ulosajossa kahdelle matkustajalle sairaalahoitoa vaativia vammoja – nuorta kuskia epäillään useista rikoksista

STT

Kaksi nuorta sai sairaalahoitoa vaativia vammoja henkilöauton ulosajossa Kangasalla Pirkanmaalla aamuyöllä, kertoo poliisi. Loukkaantuneet olivat kaksi autossa matkustajana ollutta nuorta. Pelastuslaitos kuvaili aiemmin, että kaksi autossa ollutta loukkaantui vakavasti ja yksi lievemmin.

Sekä matkustajat että kuljettaja ovat poliisin mukaan nuoria, Pirkanmaalla asuvia täysi-ikäisiä. Pelastuslaitos kertoi aiemmin, että turmassa oli osallisina kaksi miestä ja yksi nainen.

Kuljettaja menetti toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajoneuvon hallinnan, jolloin auto suistui metsään. Poliisin turmapaikalla puhuttamaa kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja vammantuottamuksista.

Pelastuslaitos kertoi purkaneensa autoa, koska yksi henkilö oli jäänyt puristuksiin. Poliisin mukaan henkilöauto vaurioitui "tuntuvasti".

Turma tapahtui Kangasalla Siitamantiellä aamuyöllä ennen kello kolmea. Poliisin mukaan turmapaikalla on soratie ja 60 kilometrin nopeusrajoitus. Tien pinta oli onnettomuushetkellä kuiva.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.