Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Lännen Media: Nuorisosäätiön tonttirahoja päätyi pöytälaatikkoyhtiöille Viroon

Lännen Median tietojen mukaan myös Nuorisosäätiön ex-johdon, Aki Haaron (kuvassa) ja Perttu Nousiaisen, hallinnoimien yhdistysten osittain omistama AT-Asunnot on saanut yllättävän tilisiirron Virosta. Kai Jäderholm

STT

Nuorisosäätiön Virossa tekemän tonttikaupan rahoista osan epäillään päätyneen kaupan jälkeen virolaisille pöytälaatikkoyhtiöille, kertoo Lännen Media. Rahansiirrot liittyvät Juhkentali-tontin kauppaan, jossa säätiön epäillään maksaneen noin kolme miljoonaa euroa ylihintaa vuonna 2016.

Lännen Median tietojen mukaan myös Nuorisosäätiön ex-johdon, Aki Haaron ja Perttu Nousiaisen, hallinnoimien yhdistysten osittain omistama AT-Asunnot on saanut yllättävän tilisiirron Virosta. Joulukuussa 2016 yhtiö on saanut 240 000 euron tilisiirron virolaiselta Bagati Holdingilta. Maksun yhteydessä on puhuttu lainasta.

Keskustataustainen Nuorisosäätiö tarjoaa tuettua vuokra-asumista nuorille.

Säätiön rahaongelmista ja talousepäselvyyksistä on käynnissä yksi Suomen suurimmista talousrikostutkinnoista. Poliisi on saamassa valmiiksi osan vyyhdin esitutkinnasta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut