Palkintoja viidelle yritykselle Keski-Suomeen – Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailun voittajat on valittu

Artesaaniruoan SM-kilpailut järjestettiin viikonloppuna Jyväskylässä. Sami Saarenpää

Artesaaniruoka SM 2019 -kilpailu käytiin viikonloppuna Jyväskylässä. Palkintosijoille Keski-Suomesta kipusivat saarijärveläinen Crenoco, leivonmäkeläinen Jukolan Juusto Oy, jämsäläinen Elosen Konditoria Oy, korpilahtelainen Järki Särki Oy ja uuraislainen Säilyke Herttua Oy.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja