Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Murtomiehet kävivät omakotitalon omistajan ja tämän ystävän kimppuun Sipoossa – poliisi julkaisi kuvan pahoinpitelystä ja pyytää havaintoja

Teemu Rauhala

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen rajat ylittävän rikollisuuden tutkintaryhmä kaipaa havaintoja Sipoossa omakotitaloon murtautuneista henkilöistä ja heidän käytössään olevasta autosta.

Sipoossa murtauduttiin lauantaina 14.9. keskellä päivää omakotitaloon. Teko keskeytyi, kun talon omistaja palasi ystävänsä kanssa takaisin asunnolle. Havaitessaan omistajan saapumisen murtomiehet lähtivät poistumaan pihalta kohti hieman kauemmaksi tielle jätettyä autoaan. Kun omistaja ja tämän ystävä yrittivät estää murtomiesten poistumisen, miehet kävivät päälle.

Murtomiehet pakenivat paikalta harmaalla Mercedes-Benz Vito 220 CDI -pakettiautolla. Havainnot miehistä ja autosta pyydetään sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.itä-uusimaa@poliisi.fi.

Tällä autolla murtomiehet pakenivat paikalta. Poliisi

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut