Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Supersuosittu korealaisyhtye BTS jää pitkälle tauolle

Seitsenjäseninen poikabändi BTS perustettiin 2013, ja siitä on tullut yksi maailman suosituimmista yhtyeistä. LEHTIKUVA/AFP

STT

Huippusuosittu eteläkorealainen K-pop-yhtye BTS jää pitkälle tauolle musiikista, yhtyeen managerit ilmoittivat maanantaina. Big Hit Entertainment -manageritoimiston mukaan yhtye tarvitsee aikaa palautumiseen.

Seitsenjäseninen poikabändi BTS (Bangtan Sonyeondan) perustettiin 2013, ja siitä on tullut yksi maailman suosituimmista yhtyeistä. Aiemmin tänä vuonna BTS:stä tuli ensimmäinen korealaisyhtye, joka nousi listaykköseksi Yhdysvalloissa ja Britanniassa. Monimutkaisista koreografioistaan tunnettu bändi on myynyt loppuun stadionkeikkoja ympäri maailman ja bändin jäsenistä on tehty Barbie-nukkeja.

K-popissa kilpailu bändien välillä on äärimmäisen kovaa ja työpäivät ovat pitkiä. Siksi BTS tarvitseekin manageritoimiston mukaan monen vuoden työputken jälkeen lomaa.

– Se on heille myös aikaa nauttia elämästään parikymppisinä nuorina miehinä, manageritoimisto sanoi.

–  Jos törmäätte BTS:ään odottamattomassa paikassa, pyydämme faneja antamaan yhtyeen jäsenillä mahdollisuuden nauttia vapaa-ajastaan.

K-popista on tullut viime vuosina maailmanlaajuinen ilmiö, ja BTS on ollut sen näkyvin edustaja. Etelä-Korean presidentti Moon Jae-in on kiittänyt yhtyettä korealaisen kulttuurin edustamisesta maailmalla.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut