Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Mikkelin Tuppuralan alakoulun tulipalo saatiin rajattua illan aikana

Pelastuslaitos kertoo, että koulu on täyden palon vaiheessa. Onni Ojala

STT, Eriikka Hienola

Tuppuralan alakoulu Mikkelissä kärsi merkittävistä vaurioista tulipalossa keskiviikkoiltana. Pelastuslaitoksen tietojen mukaan henkilövahinkoja ei kuitenkaan sattunut.

– Rakennuksesta ei ole jouduttu evakuoimaan ihmisiä, sanoi päivystävä palomestari Ville Tuovinen illalla.

Pelastuslaitos kertoi illalla kymmenen jälkeen, että palo saatiin lopulta rajattua rakennuksen keskiosaan. Rakennuksen reunimmaiset siivet säästyivät näin ollen merkittävimmiltä palovahingoilta.

Joka tapauksessa vahingot tulipalosta kohoavat merkittäviksi.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello puoli kahdeksalta keskiviikkona illalla. Hälytyksen teki sivullinen ilmoittaja. Tuovinen arvio hieman ennen iltayhdeksää, että sammutustyöt jatkuvan koko yön.

Pelastuslaitos pyytää välttämään liikennöintiä koulun lähellä, koska palosta aiheutuu runsasta savua ja pelastusajoneuvot tarvitsevat tilaa päästäkseen liikkumaan. Paikalla on poliisi, joka ohjaa liikennettä.

Asukkaita kehotettiin myös sulkemaan ikkunat, ovet ja ilmanvaihto runsaan savunmuodostuksen takia. Sammutustöistä johtuen Mikkelin kaupungin vesijohtoverkostossa voi aiheutua paineenvaihteluita.

Tuppuralan koulu on Mikkelin kaupungin ala-asteen koulu, jossa on oppilaita noin 180. Koulu sijaitsee Saimaan rannan tuntumassa noin kahden kilometrin päässä Mikkelin keskustasta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut