Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kerääntyvätkö veteraanit rosvopaistin ääreen viimeistä kertaa Peurungassa? – "Jäsenkuntamme harvenee, seuraava kokous tulee olemaan vaatimattomampi kuin nyt"

Rintamaveteraaniliiton liittopäivät on järjestetty kymmenen viime vuoden ajan samassa paikassa. Nyt varmaa on vain seuraavien liittopäivien ajankohta.

Peurunka-järven rantamaisemiin on viikonlopun ajaksi kokoontunut joukko sotiemme veteraaneja avustajineen, läheisineen ja ystävineen. Kyseessä on Rintamaveteraaniliiton liittopäivät, joihin osallistuu viitisensataa sotaveteraania. Kylpylähotelli Peurungan tiloissa järjestettävä tapahtuma on pidetty samassa paikassa kymmenen viime vuoden ajan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.