Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kuka kähvelsi neljä kaivinkonetta viikonloppuna Pirkkalasta? – poliisi kaipaa havaintoja satojen tuhansien eurojen arvoisten ja tonneja painavien työkoneiden varkaudesta

Jaakko Närhi

Pirkkalalaisen liikekiinteistön pihasta varastettiin viikonloppuna neljä Yanmar-merkkistä kaivinkonetta, Sisä-Suomen poliisi tiedottaa. Kähvellettyjen koneiden arvo on yhteensä arviolta 200 000–250 000 euroa.

Poliisin mukaan kaivinkoneet anastettiin perjantain iltakuuden ja sunnuntain iltapäiväkolmen välillä. Pirkkalassa Tuottotiellä sijaitseva liike on Tampereen ohitustien varressa.

Pääväriltään keltaiset kaivinkoneet olivat uusia ja käyttämättömiä. Niissä oli varastushetkellä liikekiinteistön yrityksen, KH-Koneiden, tarrat.

Poliisin mukaan koneet on saatettu kuljettaa paikalta samalla kertaa, yhdellä perävaunullisella kuorma-autolla. Järeää kalustoa on myös tarvittu, sillä kaivinkoneista kolme painaa 5,5 tonnia ja yksi 3 tonnia.

Sisä-Suomen poliisi kaipaa havaintoja varkaudesta, koneiden kuljetuksesta tai muusta, joka saattaa liittyä asiaan. Poliisi pyytää ilmoittamaan vähäisetkin havainnot Nokian poliisiin numeroon 0295 445 888 klo 8-17 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Akuutissa tilanteessa havainnoista voi ilmoittaa numeroon 112.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut