Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kuhmoisten kuolonkolarista lisätietoa: turmassa menehtyi kuusikymppinen mies

Teemu Rauhala

Torstaina sattuneessa Kuhmoisten kuolonkolarissa menehtyi vuonna 1957 syntynyt mies, poliisi kertoi perjantaina.

Henkilöauton ja rekan yhteentörmäys tapahtui 24-tiellä kello kymmenen jälkeen torstaiaamuna. Rekkaa ajoi vuonna 1961 syntynyt mies.

Poliisin mukaan tyhjällä kuormalla Jämsän suunnasta tullut rekan kuljettaja huomasi, että vastaan tullut henkilöauto ajautui loivassa oikealle kaartuvassa mutkassa hiljalleen vastaantulevien kaistalle. Rekan kuljettaja alkoi väistää kulkusuunnassaan oikealle pientareelle välttääkseen törmäyksen. Väistöliikkeestä huolimatta henkilöauto törmäsi rekan perävaunun vasempaan etukulmaan ja ajautui ojaan katolleen.

Henkilöautoon tulleiden vaurioiden perusteella törmäys oli erittäin voimakas. Henkilöautoa kuljettanut mies menehtyi tapahtumapaikalla.

Esitutkinnassa on tarkoitus selvittää tarkemmin syitä, miksi henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle. Poliisin tiedossa ei tällä hetkellä ole, että henkilöauton kuljettaja olisi ollut päihteiden vaikutuksen alaisena tai että kuljettajan ajokunto olisi esimerkiksi sairaskohtauksen tai muun vastaavan syyn vuoksi oleellisesti huonontunut.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut