Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kenestä ensimmäinen Keski-Suomen trulli? Ilmoittaudu kisaan tänään Kompassilla

Keski-Suomi on julistettu Suomen viralliseksi trullimaakunnaksi.

Keski-Suomen Trullia on jo odottamassa tukku edustustehtäviä. Keski-Suomen päivänä 18.4., joka tänä vuonna on sopivasti kiirastorstai, Trulli seisoo 9-tiellä Korpilahdella Leustun risteyksessä perinteisen pääsiäispatsaan paikalla. Tiina Mutila

Pasi Lanmies

Keski-Suomi on julistautunut Suomen viralliseksi trullimaakunnaksi. Myös ”saunamaakunta” Pirkanmaa oli kiinnostunut tittelistä, mutta hävisi.

– Keski-Suomi valittiin, koska sieltä on tullut viime vuosina runsaasti Miss Suomia. Nyt on tasapuolisuuden vuoksi aika antaa myös maakunnan rumempien loistaa, ylitarkastaja Kauko Karvaluomi sisäministeriöstä kertoo.

Ensimmäinen Keski-Suomen Trulli valitaan kansanäänestyksellä. Ehdokkaaksi saa ryhtyä kuka tahansa täysi-ikäinen. Sukupuolella ei ole väliä, kunhan ulkonäkö on kammottava joko luonnostaan tai naamioitumisen kautta. Trulliksi haluavia pyydetään tulemaan tänään maanantaina Jyväskylän keskustaan, Kävelykadun Kompassille kello 11. Keskisuomalainen kuvaa ehdokkaat saapumisjärjestyksessä. Kisaan voi pakottavassa tapauksessa osallistua myös selfiellä, jonka voi lähettää Whatsapp-viestillä numeroon 050 572 5731.

Yleisö saa äänestää kuvista suosikkinsa Keskisuomalaisen verkkopalvelussa KSML.fi. Kuvia tippuu äänestykseen sitä mukaa kun niitä tehdään. Äänestys on auki myös ei-tilaajille.

– Pidämme huolen siitä, ettei­vät kansanedustajaehdokkaat tunge kuviin saamaan ilmaista mainosta, huomauttaa toimituspäällikkö Reijo Mehto Keskisuomalaisesta.

Keski-Suomen Trullia on jo odottamassa tukku edustustehtäviä. Keski-Suomen päivänä 18.4., joka tänä vuonna on sopivasti kiirastorstai, Trulli seisoo 9-tiellä Korpilahdella Leustun risteyksessä perinteisen pääsiäispatsaan paikalla.

Jyväskylän MM-rallissa Trulli ajaa ensimmäistä nolla-autoa ja toimii erikoiskokeilla myös Keski-Suomen Liiton VIP-teltan emäntänä/isäntänä.

Päijänteelle on suunnitteilla erityisiä Trulli-risteilyjä, jotka tehdään tapittomalla laivalla.

 

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut