Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Beverly Hills 90210 -hittisarjan näyttelijä Luke Perry on kuollut

Näyttelijä Luke Perryn kerrotaan kuolleen sairaalassa läheistensä ympäröimänä. LEHTIKUVA / AFP

STT

Amerikkalaisnäyttelijä Luke Perry on kuollut, hänen edustajansa kertoo. Perry kuoli maanantaina 52-vuotiaana. Hänet muistetaan erityisesti 1990-luvun television hittisarjasta Beverly Hills 90210. Perry näytteli sarjassa Dylan McKayta.

Näyttelijä oli viety viime viikolla sairaalaan Kaliforniassa. Hän kärsi laajasta aivoverenkiertohäiriöstä. Perry oli ollut Los Angelesissa filmaamassa Riverdale-nimistä televisiosarjaa.

Näyttelijän kerrotaan kuolleen sairaalassa läheistensä ympäröimänä. Paikalla olivat muun muassa hänen kaksi lastaan, kihlattunsa, ex-vaimonsa, sisaruksensa sekä vanhempansa.

–  Perhe on kiitollinen rukouksista ja tuesta, jota Lukelle on satanut ympäri maailmaa, ja toivoo nyt yksityisyyttä suuren surun keskellä, näyttelijän edustaja Arnold Robinson sanoi AFP:lle.

Tuotantoyhtiö Fox ilmoitti viime keskiviikkona, että se on tekemässä Beverly Hills 90210:sta uutta versiota. Aiemmista näyttelijöistä ainakin Jason Priestley, Jennie Garth ja Tori Spelling kuuluvat näyttelijäkaartiin, mutta Perryn mukanaolosta ei ollut saatu vahvistusta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut