Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Asiakas kertoi löytäneensä neuloja Hesburgerin ranskalaisista Lahdessa – pikaruokaketjun mukaan näyttää siltä, että neulat ovat päätyneet perunoihin vasta myyntitapahtuman jälkeen

Lahtelaisessa Hesburgerissa maanantaina asioinut perhe löysi ostamistaan ranskalaisista perunoista kolme parsinneulaa, kertoi Iltalehti tiistaina.

Lehden mukaan ensimmäinen neula löytyi, kun ranskalaisia annoksestaan mukaan ottanut perheen lapsi jatkoi ateriointia autossa ja taittoi pitkän ranskanperunan puoliksi. Lisäksi yksi neula löytyi toisesta mukaan otetusta annoksesta ja yksi pussista, johon ruoka oli pakattu.

Asiakas on reklamoinut kyseisestä tapahtumasta maanantaina Hesburgerille, vahvisti yrityksen viestintäpäällikkö Heini Santos STT:lle sähköpostilla. Ruoat oli ostettu maanantaina iltapäivällä Salpausselän Hesburgerissa. Muita neulatapauksia ei tiistaina ollut tiedossa, Santos sanoi.

Hesburgerin selvityksen perusteella näyttää vahvasti siltä, että neulat ovat päätyneet tuotteeseen vasta myyntitapahtuman jälkeen, Santos kertoo. Hänen mukaansa Hesburger on tehnyt tapahtuneesta tutkintapyynnön poliisille ja terveysviranomaiselle.

Santosin mukaan tuotteiden laadun ja turvallisuuden tarkkailuun kuuluu esimerkiksi se, että kaikki pikaruokaketjun myymät ranskanperunat kulkevat tehtaalla metallinpaljastimen läpi.

Hesburgerilla on ravintoloita yhdeksässä maassa. Suomessa toimipaikkoja on noin 270.