Jyväskylän ympäristöterveydenhuolto tutki: salaattibaareissa ei tautimikrobeja, hygienian suhteen löytyi huomautettavaa

Salaattibaareista voi koota mieleisensä annoksen. Jaana Kautto

Kaupoissa olevissa salaattibaareissa ei viime kesän valvonnassa löytynyt todennettuja tauteja aiheuttavia mikrobeja Jyväskylän ympäristöterveydenhuollon alueella. Hygieenistä laatua ja säilytysolosuhteita kuvaavia ohjearvojen ylityksiä kuitenkin löytyi.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja