Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Nokian Renkaiden liikevoitto putosi valuuttavaikutusten takia, yhtiö alensi ohjeistustaan tälle vuodelle

Nokian Renkaat on alentanut aikaisempaa ohjeistustaan vuodelle 2018 negatiivisen valuuttavaikutuksen takia. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

STT

Nokian Renkaat on alentanut aikaisempaa ohjeistustaan tälle vuodelle negatiivisen valuuttavaikutuksen takia, yhtiö kertoo osavuosikatsauksessaan. Nokian Renkaat odottaa liikevaihdon ja liikevoiton olevan tänä vuonna samalla tasolla tai hieman korkeammat kuin viime vuonna. Aikaisemman ohjeistuksen mukaan liikevaihdon ja liikevoiton odotettiin kasvavan viime vuoteen verrattuna.

Nokian Renkaiden liikevoitto laski heinä-syyskuussa 85,9 miljoonaan euroon vuoden takaisesta 89,8 miljoonasta eurosta negatiivisen valuuttavaikutuksen vuoksi.

Liikevaihto laski 1,7 prosenttia.

Yhtiön toimitusjohtajan Hille Korhosen mukaan heinä-syyskuun liikevaihtoon vaikuttivat negatiivisesti kesärenkaiden korkeat varastotasot Venäjällä ja uusien autojen vähentynyt myynti Ruotsissa ja Norjassa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut