Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Stubb sai tukijoita EPP:n kärkiehdokaskisaan myös Norjasta ja Latviasta

Alexander Stubb tavoittelee Euroopan kansanpuolueen kärkiehdokkuutta. LEHTIKUVA / Martti Kainulainen

STT

Euroopan kansanpuolueen EPP:n kärkiehdokkuutta tavoitteleva Alexander Stubb (kok.) on saanut tukea Ruotsin ja Viron lisäksi myös Norjasta ja Latviasta.

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo on julkaissut Twitterissä Stubbin puheenjohtajuutta tukevan kirjoituksen, jonka allekirjoittajia ovat Orpon lisäksi Norjan pääministeri Erna Solberg konservatiivipuolueesta ja Arvils Aseradens latvialaisesta Vienotiba-puolueesta.

Lisäksi kirjoituksen ovat allekirjoittaneet Ruotsin maltillisen kokoomuksen johtaja Ulf Kristersson ja virolaisen Isänmaa-puolueen Helir-Valdor Seeder. Ruotsin maltillinen kokoomus ja Viron Isänmaa-puolue ovat olleeet tukemassa Stubbin ehdokkuutta jo aiemmin.

----

Korjattu aiempaa uutista klo 14.59: Tekstistä on poistettu viimeinen lause, jossa sanottiin, että tukikirjeen mukaan myös EPP:n jäsenpuolueiden johtajat Tanskasta ja Liettuasta ovat Stubbin takana. Lause on poistettu, koska kokoomuksen sivuilla olevaa alkuperäistä tiedotetta on muokattu tältä osin.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut