Jyväskylässä kadonnutta 27-vuotiasta miestä etsitään sukeltamalla Jyväsjärvestä

Keski-Suomen pelastuslaitoksen pintapelastajat etsivät Ville-Valtteri Stoltia Kuokkalan sillan kupeesta keskiviikkona. Jaana Kautto

Heli Paananen

Perjantain ja lauantain välisenä yönä kadonneen 27-vuotiaan miehen etsinnät jatkuvat Jyväskylässä sukeltamalla.

Poliisi teki erikoiskoirien avulla etsintöjä Kuokkalan sillan kupeessa tiistai-iltana. Keskiviikkona aamun valjettua etsintöjä jatketaan pelastuslaitoksen sukeltajien avulla. Varmoja viitteitä kadonneen joutumisesta vesistöön ei poliisin mukaan ole, vaan etsintöjä tehdään tarkistusluonteisesti. Kello 15 mennessä etsinnät eivät olleet johtaneet kadonneen löytymiseen.

Ville-Valtteri Stolt katosi Jyväskylässä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Stolt poistui Kauppakadun yläpäässä sijaitsevasta ravintola Vakiopaineesta yhden jälkeen yöllä. Viimeisimmät havainnot miehestä ovat hieman ennen kello 02:ta Asema-aukiolta Asemakadun ja Hannikaisenkadun tuntumasta.

Ville-Valtteri Stolt.

Kadonnut on 190 senttiä pitkä ja painaa 70 kiloa. Stoltin hiukset on ajettu toiselta puolelta lyhyiksi. Päällään hänellä oli katoamisyönä musta huppari, jossa on edessä valkoinen kuvio ja jalassaan olivat mustat farkut.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot ja tiedot kadonneesta virka-aikana numeroon 050 4560471.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut