Kela uhkaa taksifirmoja sakoilla – kuljetuksissa puutteita eri puolilla maata

Taksikyydeissä on ollut puutteita Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Pohjois-Savossa, Pohjois-Karjalassa, Satakunnassa, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla. Lehtikuva/ Emmi Korhonen

STT

Kela uhkaa taksifirmoja sakoilla, jos sen kanssa sopimuksen tehneiden yhtiöiden palvelut eivät täytä sopimusten vaatimuksia.

Kela painottaa, että palveluntuottajan on vastattava siitä, että jokainen taksitilaus vastaanotetaan ja kuljetus järjestetään palvelukuvauksen mukaisesti niin ruuhka-aikana kuin muulloinkin.

Kelan mukaan taksikyydeissä on esiintynyt puutteita Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Pohjois-Savossa, Pohjois-Karjalassa, Satakunnassa, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla.

–  Jos palvelussa esiintyy puutteita vielä lähipäivien aikana, Kela ottaa käyttöön sopimuksissa määritellyn sakkomenettelyn, Kela kirjoittaa tiedotteessaan.

–  Kelan kanssa sopimuksen tehnyt palveluntuottaja on sitoutunut vastaamaan kokonaisvastuullisesti Kelan korvaamien taksimatkojen palveluista. Koska kyse on asiakkaiden kannalta ensiarvoisen tärkeästä palvelusta, Kela käyttää tarvittaessa sopimuksen mahdollistamia sanktioita varmistaakseen, että palvelu on luotettavaa, toimivaa ja laadukasta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut