Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Toimittaja Perttu Häkkinen, 39, on kuollut tapaturmassa – esiintyi vielä perjantaina Flow-festivaalilla yhtyeensä kanssa

Vuonna 1979 syntynyt Häkkinen työskenteli muun muassa Radio Puheella ja YleX-kanavalla sekä kolumnistina Sunnuntaisuomalaisessa.

Uransa aikana Perttu Häkkinen ehti kirjoittaa myös musiikkilehti Rumbaan ja Helsingin Sanomiin sekä työskennellä Radio Helsingissä ja Bassoradiossa. Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

STT

Ylen radiotoimittaja Perttu Häkkinen, 39, kuoli tapaturmassa sunnuntain vastaisena yönä. STT:n tietojen mukaan onnettomuus tapahtui Hakaniemenrannassa ennen puolta viittä aamuyöllä. Hakaniemenranta on katu Helsingin kantakaupungissa.

–  Kaipaamme häntä syvästi. Hän valaisi päiviämme, Yle Puheen ohjelmapäällikkö Olli Junes sanoo STT:lle.

–  Perttu oli hyvin poikkeuksellinen tekijä ja myös työyhteisön jäsenenä hyvin pidetty – älykäs, valoisa, huumorintajuinen. Hän oli aidosti ihmisläheinen, innostuva, pelkäämätön ja tarkkanäköinen, Junes kuvailee kollegansa.

Toimittaja Perttu Häkkisen muistolle pidettiin hiljainen hetki Flow-festivaalissa. LEHTIKUVA /Roni Rekomaa

Ylellä järjestetään Juneksen mukaan huomenna hiljainen hetki Häkkisen muistoksi.

–  Hän oli aidosti kiinnostunut (ohjelmansa) vieraista, kohteli heitä aina kunnioittavasti. Ilman Perttua, hänen ohjelmaansa ja hänen tiimiään, moni mielenkiintoinen asia olisi varmasti jäänyt suurelle yleisölle tuntemattomaksi, Junes sanoo.

Vuonna 1979 syntynyt Häkkinen työskenteli muun muassa Radio Puheella ja YleX-kanavalla. Uransa aikana hän ehti kirjoittaa myös musiikkilehti Rumbaan ja Helsingin Sanomiin sekä työskennellä Radio Helsingissä ja Bassoradiossa.

 

Esiintyi Flow'ssa Imatran Voima -yhtyeensä kanssa

 

Epäusko ja järkytys leimaavat Häkkisen Facebook-seinälle jätettyjä osanottoviestejä. Vielä perjantaina musiikkipiireistäkin tunnettu Häkkinen esiintyi Flow-festivaalilla elektronisen musiikin yhtye Imatran Voiman kanssa taiteilijanimellään Randy Barracuda.

Esimerkiksi kansanedustaja Paavo Arhinmäki kirjoittaa Facebook-sivullaan viettäneensä lauantai-iltana aikaa Häkkisen kanssa Flow-festivaaleilla.

–  Eilen Flow'ssa otimme Perttu Häkkisen kanssa perinteisen ”kuin kaksi Perttua” -kuvan. Puhuimme kesästä ja lapsista, joimme siiderit, meillä oli mukavaa yhdessä. Tänään kun tulin Flow'hun kuulin järkyttävän uutisen. Perttu oli kuollut yöllä. Ihan hirveää. Lepää rauhassa Perttu.

Perttu Häkkinen oli myös Sunnuntaisuomalaisen kolumnisti. Hänen viimeisin kolumninsa julkaistiin tänään sunnuntaina. Pääset lukemaan sen tästä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut