Ravintola-alan edusmies on innokas kotikokkaaja, mutta ehtii syödä lounaan ulkona joka päivä

Matkailu- ja Ravintolapalvelujen toimitusjohtaja Timo Lappi kertoo olevansa innokas kotimaan matkailija, jolloin hän käyttää erityisesti ravintolapalveluita, tällä kertaa Savon Solmussa Pieksämäellä. Martti Ripaoja

Timo Lappi kertoo omistavansa suuren määrän keittokirjoja ja on varsinkin kesäisin innokas kotikokkaaja.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi