Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Iäkäs nainen löytyi hukkuneena Jalasjärvellä

STT

Iäkäs nainen hukkui tänään Jalasjärvellä, kertoo Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos.

Kuolemantapaus selvisi sen jälkeen, kun Vaasan hätäkeskus sai ilmoituksen hieman kello 19 jälkeen Kisatiellä rannalle jätetyistä pyörästä ja varusteista, joiden perusteella vaikutti siltä, että paikalta olisi lähdetty uimaan.

– Paikka on talvella avantouintipaikka, että kyllä siellä käy ihmiset kelillä kuin kelillä. Siinä on laituri ja uimapaikkoja, kertoo Jalasjärven päivystävä palomestari Sami Keskinen.

Pelastustoimen pintapelastajat löysivät vedestä iäkkään naisen. Naista yritettiin tuloksetta elvyttää paikan päällä. Naisen henkilöllisyys ei ole selvillä. Asian tutkinta on siirtynyt poliisille.

Poliisin mukaan laiturille jätettyihin tavaroihin kuuluivat punainen takki, kokoa 39 olevat lenkkitossut ja silmälasit. Naisen kerrotaan olleen 70–80-vuotias.

Laiturin viereen pysäköity polkupyörä oli Tunturi-merkkinen ja kolmivaihteinen.

Pohjanmaan poliisilaitos pyytää yleisöjä ilmoittamaan havaintoja tapahtumasta tai tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä numeroon 0295 440513.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut