Danske Bank haalii asuntolaina-asiakkaita akavalaisista

Yhteistyön uudessa vaiheessa on mukana 29 liittoa.

Danske Bank tarjoaa akavalaisille edullisemman asuntolainan. Lehtikuva / Markku Ulander

Shahin Doagu

Danske Bank tarjoaa Akavan jäsenliittojen nykyisille ja uusille jäsenille edullisemman asuntolainatarjouksen. Kohteena ovat korkeasti koulutetut henkilöt, jotka ovat tyypillisesti työelämässä.

Pankin ja työmarkkinakeskusjärjestön uuden yhteistyösopimuksen mukaan akavalaisen liiton jäsen saa aina alennusta asuntolainan marginaalista.

Asiakkuusjohtaja Minna Luhtala Danske Bankin Jyväskylän toimipisteestä kertoo, että asuntolainan alennus ja marginaali ovat henkilökohtaisia ja ne perustuvat sen hetken taloustilanteeseen.

– Me luotamme kouluttautumiseen ja siihen, että se kantaa työelämässä. Siksi valitsimme yhteistyökumppaniksemme Akavan jäsenliitot, Luhtala sanoi.

Helmikuun loppuun saakka Danske Bankilla on akavalaisten pankinvaihtoviikot, jolla asuntolainan kilpailuttaja saa nykyistä marginaalia matalamman asuntolainan marginaalin.

– Tarjous koskee toisesta pankista siirrettäviä lainoja, mutta myös nykyiset asiakkaat saavat etuja, Luhtala kertoi.

Luhtala muistuttaa, että Akavan ja Danske Bankin yhteistyöhön kuuluvat edut ovat henkilölle, joka saa positiivisen luottopäätöksen.

Danske Bankin ja Akavan jäsenliittojen yhteistyön uudessa vaiheessa on mukana 29 liittoa. Ne kattavat yhteensä 91 prosenttia akavalaisista.

Työmarkkinakeskusjärjestöön Akavaan kuuluu kaikkiaan 36 jäsenliittoa ja niissä on yhteensä reilut 600 000 jäsentä. Opiskelijoita heistä on noin 115 000.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.