Johnny Depp tulee Suomeen väärässä roolissa

Maailmankuulu elokuvatähti tulee bändinsä kanssa ensimmäistä kertaa Suomeen.

Maailmankuulu elokuvatähti Johnny Depp (oik.) tuo Hollywood Vampires -yhtyeensä Suomeen kesäkuussa. Mukana tulevat rockmusiikin legendat Alice Cooper (keskellä) ja Joe Perry.

Seppo Pänkäläinen

Maailmankuulu elokuvatähti Johnny Depp tuo Hollywood Vampires -yhtyeensä Suomeen kesäkuussa. Mukana tulevat rockmusiikin legendat Alice Cooper ja Joe Perry. Vierailu on Deppille ensimmäinen Suomessa.

Golden Globe -palkittu supertähti ja moninkertainen Oscar-ehdokas tuo maahamme rockmaailman legendoista koostuvan Hollywood Vampires -yhtyeensä. Tässä vuonna 2015 perustetussa kokoonpanossa ovat mukana Deppin lisäksi glam rockin mestari, huikeista esiintymisistään tunnettu Alice Cooper sekä Aerosmith-yhtyeestä maailmanmaineeseen noussut kitaristi Joe Perry.

Hollywood Vampires nähdään Kaisaniemen puistossa, Helsingissä sunnuntaina 10. kesäkuuta.

Johnny Depp on ollut kolmesti Oscar-ehdokkaana ja on tullut tunnetuksi lukuisista mestarillisista rooleistaan elokuvissa, joihin lukeutuvat muun muassa Saksikäsi Edward, Pirates of the Caribbean -sarja sekä Turisti.

Vuonna 1948 syntynyt Alice Cooper on julkaissut lähes 30 albumia ja on saavuttanut rockmaailman saralla käytännössä kaiken, mitä saavutettavissa on.

Joe Perry on yksi Aerosmith-yhtyeen perustajajäsenistä. Hän on sittemmin päässyt muun yhtyeen mukana Rock and Roll Hall of Fameen sekä lauluntekijä-ansioistaan Songwriters Hall of Fameen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.